Noticia en Radio Cubelles


Ràdio en directe
Ràdio a la carta
L'informatiu
Ràdio en directe
Reproductor windows media
Reproductor flash (shoutcast MP3)
Portada
Por Derecho Propio organitza nous cursos
Font: Ràdio Cubelles   
divendres, 01 febrer de 2013
Obertes les inscripcions per als cursos de "Salsa" i “Cura i atenció a la gent gran”
Continuen obertes les inscripcions del Curs de salsa que ha organitzat l'entitat Por Derecho Propio. La formació, que és impartida per professors cubans, es porta a terme els dimarts a dos quarts de 8 del vespre a la sala d'activitats del Centre Social, i té un cost mensual de 20€.
A banda, d'aquesta formació, “Por Derecho Pròpio” ha obert també les inscripcions per un curs teòric-pràctic sobre “Cura i atenció a la gent gran”, amb professionals del sector. El curs de 30 hores té un cost de 90€, i els participants rebran un certificat d'aprofitament. Les inscripcions, en aquest cas, poden formalitzar els dilluns de 5 a 7 de la tarda, al despatx, 4 del Centre Social. I és que un centenar de persones van participar d'algun dels cursos anuals que l'entitat va oferir l'any passat. La presidenta de Por Derecho Pròpio, Luz Casino ha parlat de les facilitats establertes en el pagament dels cursos.
Per a més informació sobre els cursos cal trucar al telèfon 678984917, o bé enviar un correu electrònic a porderechopropio@gmail.com.


http://www.radiocubelles.com/content/view/1991/1/

No hay comentarios:

Publicar un comentario